De naailessen worden wekelijks gegeven in kleine groepen van maximaal 4 personen. Het deelnemen aan de naailessen is laagdrempelig, voor elk niveau geschikt. Of je nu net begint, of al enige ervaring hebt, dat maakt niet uit. Je kunt bovendien instappen wanneer je wilt. Als er plek is in een groep kun je beginnen.

De naailessen worden gegeven in een goed te bereiken naaiatelier op dinsdagmorgen, -avond, woensdagavond en donderdagavond. Alle benodigdheden zijn aanwezig, zoals naai- en lockmachines.

De cursisten krijgen volop de ruimte om eigen ideeën uit te werken. Er kan gebruik gemaakt worden van patronen uit tijdschriften of je kunt zelf een patroon (leren) tekenen. Creativiteit en eigen inbreng worden zeker aangemoedigd en gestimuleerd. Ook worden er adviezen gegeven over stofkeuze en hoe rekening te houden met ieders unieke figuur.

Ook bij de jongeren is zelf kledingmaken in trek. Sinds een paar jaar zijn er dan ook aparte jongerengroepen. Informeer eens naar de mogelijkheden, zodat je al op jonge leeftijd met je creativiteit en gevoel voor mode op een leuke en goede manier aan de slag kunt gaan.

 

Meer informatie over naailessen? Stuur Ina direct een e-mail!